Huismuskast anton aangepast

  Theo Blaak     16-08-2021     Reacties (0)

Huismuskast anton aangepast Huismus nestkast anton aangepast op aangeven van huismus bescherming nederland. na complimenten over de bezettingsgraad van gierzwaluw nestkast jort met huismussen. is op aanraden van de stichting de invliegopening van nestkast anton naar een lagere positie verplaatst voor een betere binnen temperatuur. 

Lees meer

Levering vleermuiskast mark

      06-08-2021     Reacties (0)

Levering vleermuiskast mark Gisteren zijn er snel nog 4 vleermuiskasten "Mark" uitgeleverd voor een spoedklus.  Deze 2 laags vleermuiskast is door de 2 lagen in staat meerdere microklimaten aan te bieden. de donkere kleur houd de warmte goed vast op minder zonnige plekken. 

Lees meer

exclusion flaps recycled

      02-08-2021     Reacties (0)

exclusion flaps recycled Heel fijn is dat na een renovatie waar exclusion flaps zijn ingezet de flaps terug aan ons zijn aangeboden en die nu na een grondige check-up klaar zijn voor een 2de ronde.  deze Recycled exclusion flaps zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.  Reuse  Reduce Recycle 

Lees meer

Exclusion flaps geleverd

      27-07-2021     Reacties (0)

Exclusion flaps geleverd Vanaag 220 exclusion flaps geleverd voor een flat renovatie / isolatie in hendrik-ido-ambacht. Dit ecologisch bureau wat de begleiding verzorgd had Bats&Birds gevraagd met spoed voor de bouwvak aan dit vastgoed bedrijf te leveren.  De exclusion flaps worden direct na de bouwvak geplaatst waardoor er verantwoord kan worden gerenoveerd. 

Lees meer

Huismus in gierzwaluwkast "jort"

      19-07-2021     Reacties (0)

Huismus in gierzwaluwkast Zwolle  In Zwolle zat in gierzwaluwkast jort al na 4 maanden een nest van de huismus. De jonkies hoor je vanaf de straat roepen naar vader en moeder mus.  Een huismus in een gierzwaluw kast is vaak een goede voorbode voor het nestelen van gierzwaluw in een latere fase.   post ook geplaatst op linked in: https://www.linkedin.com/posts/theo-blaak-898a4526_huismus-gierzwaluw-natuurinclusief-activity-6822933680181395456-frwy

Lees meer