Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal
Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal Kraamkast Verticaal
Kraamkast Verticaal
Kraamkast met 4 kamers

Gewicht   

15,100 KG

Standaard levertijd

1-5

€ 359,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Kraamkast

Deze vleermuis kraamkast is gemaakt van watervast hout met aan de binnenzijde osb voor uitstekende grip.
Het ontwerp richt zich op de gewone dwergvleermuis en de ruige dwergvleermuis, maar leent zich in het algemeen voor alle gebouwbewonende soorten.

De kast is opgebouwd uit 4 kamers en heeft een totaal opervlakte van bijna 3.5 vierkante meter aan de binnenzijde!
Het Binnenwerk van de vleermuis kraamkast is trapgewijs opgebouwd wat aanvliegen voor de dieren vergemakkelijkt. 
Ventilatie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en de stevige buitenlak zorgt voor een lange levensduur. De vleermuis kraamkast kan in het onderhoudsplan worden opgenomen en is daarmee duurzaam inzetbaar. 

Temperatuur:
Mensen maken zich druk om de zwarte verflaag. uit onderzoek is gebleken dat voornamelijk de eerste laag heel warm wordt, maar dat is juist een voordeel. Daardoor wordt de warmte beter door de lagen heen het gebouw in gedragen. In de eerste laag is nog nooit een vleermuis gevonden en dient voornamelijk als buffer voor de andere lagen. 
Bij de afbeeldingen staat een grafiek met de blauwe lijn als buiten temperatuur. De rode lijnen is de temperatuur door de lagen heen. 


De lippen aan de zijkant van de kraamkast en het ophangen doormiddel van een haaklat maakt het ophangen zeer efficient en eenvoudig. 
Centrale borging aan de onderzijde minimaliseert de schade aan het gebouw. 

De opbouw van de kast heeft zich al meer dan 10 jaar bewezen!  En als je de kraamkast meeneemt in het onderhoudsplan kan die zelfs decennia zijn werk doen wat de kast geschikt maakt als permanente maatregel!

Je kan je kast nu ook laten voorzien van je logo of een stukje draagvlak communicatie. (20cmx20cm zelf bestand aanleveren)

Binnenzijde:
Breedte 61cm
Hoogte 80cm
Diepte 12cm 
Diepte kamer 22mm

Buitenzijde:
Breedte 65 cm(dak 68cm)
Hoogte 87cm

Neem voor vragen gerust contact op. 06-52054285
​​​​​​
​Prijzen zijn incl. btw.